Meni je najbolji trenutak bio s Warwickom. Na bot su nam bila dva nooba koji su nabrali 20 deaths do 20. minute. I šta ću, ja sam se fokusirao samo na junglu od prve minute, samo farm farm farm. Predao se, sve nade nestale. Samo sam gledao da me ne ubiju i da završe taj game, ali nisam htio surrender, a nisu ni ova dva nooba na botu.

Top je zato plakao ko mala beba, da mu treba pomoć, i psovao ove na botu, i mene u jungli, cijelo vrijeme što nećemo surrender. To nije bilo normalno koliko može pisati. Ovi nisu htjeli završit, farmali su killeve i rugali nam se.

Negdje oko 40. minute sam sklopio zadnji item, full build i 18. level. Imao sam 2:0:0 score, a mi smo gubili s 4:40-ak. Ali onda ide showtime.

Oni nam pushaju mid, upadaju u bazu. Warwick izlazi iz jungle, dolazi im s leđa, Duress na ADC-a i ubijam i njega i healera dok su skužili što se događa. Za 15 sekundi - ACE! Pusham mid, dolazim do njihove baze, rusim tower i u tom trenutku dvojica skaču na mene - Double Kill. Za 3 sekunde eto još trojice. Flashaju se sa svih strana. - ACE! Opet. Score 12:0:0.
Kad je završila igra počeo sam skakat po sobi i vrištat.

A vrištali su i ovi noobovi s bota i nepriljateljski tim. Kako sam im utrljao svih 40 minuta ruganja. Preslatko.
Imam dva acc s Warwickom. Strašno ga volim.

Na jednom sam 14. i solo queue idem, a na drugom 7. level ali igram samo premade sa lvl 27-30 frendovima.
e:
Čini mi se da ću bit jungler "za stalno". Taman sam i Nasusa kupio. Mislio sam da je WW dobar late game. Ali Nasus je čudovište. Prvi game 322k damage 26:2:3. I non stop zmaja uzimao.