View Single Post
Staro 29.06.2005., 21:06   #21
Bleki
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Originally posted by N!NO
Eto da se i ja ukljucim... Neo2 Platinum kod mene bez problema stabilno radi na 300MHz 1:1 s 1T. Vise nisam probao jer mi se nije dalo.
S cold bootom nikad problema. Ako sam bas pretjerao u necemu, ploca se uredno probudila na default postavkama i zamolila da postelam BIOS.
O locku sva 4 SATA kanala je suvisno uopce nesto reci jer to nije ogranicenje ploce nego chipseta i nema nikakve veze s MSIjem.
Do kraja mjeseca izlazi BIOS 1.9 (beta je izasla prije dva tjedna) koji ima puno vise postavki za memoriju - ukljucujuci i dodatne dividere.

O Gigabyteu samo da NF3 ploce nisam isprobavao, ali GB je uvijek bio proizvodjac jeftinijih ploca.
Ja nisam govorio o locku sva 4 SATA, nego o tome da je MSI lockao SATA izmedju CPU-a i AGP-a za razliku od svih drugih proizvodjaca.
1.9beta (navodno rjesava lock SATA 3 i 4) sam probao i ima vise postavki, ali to je jos daleko manji broj nego sto nudi K8NS Ultra.
Ploca je meni radila super stabilno na 320 MHz (sa winniem, 166 divider), ali ju pati cold boot preko 260 MHz.
Sa Venice jezgrom ne radi stabilno ni sa jednim dividerom, osim 1:1. (isprobano sa 1.36mod, 1.8mod i 1.8r2)
Bleki je offline   Reply With Quote