View Single Post
Staro 16.06.2013., 22:38   #1810
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Čekaj, na XZ ne postoji lag? Nikakav?
Tu i tamo trzne, jako rijetko, ali ni blizu kako laggaju SGS-ovi sa TouchWizom. Otvara imenik sa 300+ konatakata i SMS spremnik sa 1000+ poruka skoro instantno.

Citiraj:
Činjenica je da je XZ super mob (IMO), al nema ekran za flagship klasu. Naravno da nije riječ o negledljivom, očajnom ekranu, i fala bogu da se čovjek navikne, al u toj klasi drugi proizvođači jednostavno imaju bolje ekrane i to je to. Koliko je to uopće bitno, sve je do krajnjeg korisnika. Nekom je, nekom nije. Meni je amoled fenomenalan, nekima je toliko očajan da ljudi tvrde da gube vid zbog njega . Sto ljudi sto ćudi, jbga. U toj klasi vladaju amoled i slcd, tak da mi potez sonya nikako nije jasan. Al dobro, fičr vodonepropusnosti možda anulira "loš" ekran.
Neki su rekli da možda i zbog baterije, jer IPS-u treba cca 15% više energije nego TFT-u. Sad jel to istina ili nije, ne znam. Mene osobno ne smeta. No mislim da smo o tom ekranu već sve rekli. Kao i osobnim preferencama vida i kome koji ekran više paše. Nitko od nas nije mjerilo, jer da sam ja mjerilo, onda bi SAMOLED bio smeće od displeja
Brko je offline