View Single Post
Staro 16.06.2013., 14:52   #2667
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor gaggo Pregled postova
Je sata hdd i ide na komp. Novi hdd sam planirao uzet, al tek kroz mjesec dva i za pocetak sam mislio ovaj koristiti..

A sto se graficke tice, mislio sam isto uzet kroz mjesec dva odvojenu, jer mi trenutno samo treba za pisanje par radova za faks. A i ovaj cpu mi se cinio kao best buy za tu cijenu

Na stranici diskont-a pise da primaju kartice, ne pise broj rata, al imaju sliku od american-a pa mislim da primaju. A razlika u cijeni pise na kraju u kosarici, gotovina 1750, a karticom 1850kn..
gle dobar je taj tvoj proc ali ne mozes ga koristiti bez dodatne grafe, jer nema na sebi grafičku a isto tako i matične nemaju grafičku (samo am3 ima na matičnoj grafičku, novi fm1 i fm2 imaju integriranu u procesoru)

Ja bi i dalje preporučio FM1 i ono sto sam preporučio, kasnije lako ako budes htjeo se bolje igrati uzmes 7770 i vozi dalje...

Ili ako stvarno mislis da je taj hdd ti dosta i bude dovoljno brz za tvoje potrebe onda ovako,kvalitetnije i jače:

Procesor AMD A8 X4 5600K
Asrock FM2 FM2A55M-DGS
Memorija Kingston DDR3 4GB 1600MHz, SR
Zalman micro tower case black
Chicony Active 450W ATX PSU

Futura 1992Kn

Na ono prvo sto sam predlozio je max 7770, na ovaj sada sto sam predlozio je za boljim hladnjakom, i dizanjem procesora na 4ghz/4,2, max 7850
FRipper je offline   Reply With Quote