Uzeo jučer Huawei Y300 u T-comu. Mogu samo reći da nakon par dana korištenja Gigabyteovog R1 Rio (koji je harverski identičan), Y300 je svemirski brod naspram njega
Ekran mi je odličan, kamera tak-tak (al to mi i nije tak bitno), bljeskalica je za razliku od većine mobova koje sam imao više warm nego cold white i brutalno je dobra kao baterija po mraku. Konačno su genijalci shvatili da staklo od kamere mora biti uvučeno da se ne bi zgrebalo, a i ekran je blago uvučen tak da se neće ogrebati ako mob stoji na ravnoj površini face down. Baterija je 1950 mAh (a ne 1730 kako kaže na GSMareni) tako da očekujem da potraje. Emotion UI je očajan, al to se lako riješi drugim launcherom. Prebacivanje na mSD karticu (class10) ide preko 10 MB/s) za razliku od Ria gdje je bilo 5-6 MB/s.
Poslao sam im mail za bootloader code da ga mogu rootati, čekam odgovor. Za sada nema custom romova koliko sam vidio, al kažu da romovi od G510 mogu gore.
U svakom slučaju nakon prelaska s U8650 na Y300, razlika je ogromna
I pitanje, jel netko od vas koji ste uzeli Y300 u T-comu dobio uz mob još i 4 GB mSD karticu?