Citiraj:
Autor Sailent
Igrao sam protiv Aatroxa jedno 8-9 rundi do sad, od toga ~5 na topu (ja s fiorom) i ako se ide na early aggression i denya ga se da se nemoze nahilat natrag, izgleda ko easy matchup.
Problem je ako te genkaju i jos ako aatrox dobije kill onda te to stavlja u dost tesku poziciju, al ono 'you shoulda warded it bitch' kak bi phreak rekao  ... ili ako ti jungler bas kampa lane, al onda tvoji mogu uzimat map objectives, towere w/e.
|
Ovo je istina, u biti svaki matchup za koji nisi ziher da možeš dobiti, treba odigrati pametno. Evo primjera od neki dan:
Ja sam 2nd pick i za neko čudo svi odaberu pozicije, a meni ostane mid i tak ja zamolim lika koji je zadnji pick da mu odaberem neki support pa da napravimo trade i naravno da je lik Francuz koji nezna engleski i ja si sam pickam Ahri. Naravno da mi je lik sa druge strane odmah odabrao Fizza i znam da nemogu dobiti taj lane nikako, ali je tim odigrao pametno sa wardovima, a ja sam odigrao full pasivno dok Fizz nije popizdio i otišao vozit drugdje po mapi (ali smo imali dobar ward coverage), a ja sam mu lagano uzeo dva towera i farmao i na kraju balade je taj Fizz bio više-manje useless.