Citiraj:
Autor 1v@n
Ne postoji (koliko znam) tipkovnica koja ima osvjetljenje, a da HR znakovi nisu nalijepljeni.
Na X6 mi je neki kvalitetan sitotisak. Kao da je jučer takva došla na stol, nigdje ni najmanje izlizani naši znakovi. Jedino što mi se dogodilo je da sam nečime ogrebao par tipki na samim rubovima, pa malo probija svjetlo. Pripazi samo da ne stavljaš ništa oštro po tipkovnici.
Z i Y su mi na pravim mjestima, bez ikakvog tiska.
|
Da, moja G15 rev2 je imala takoder samo US layout i to mi je odgovaralo.
Ovo mi ne smeta sada, ali radije bi da nema nista.
Tipkovnica je za te novce IMHO definitivno daleko najbolji odabir.
Isao sam pogledati onu Arctosu i sva sreca sto je nisam kupio.
Sada jedino mora proci neko vrijeme prilagodbe na novo tipkalo i to je to.
Pripaziti cu onda na ostre predmete.
Ne znam priznaje li se jamstvo ako ti se izgule slova s tipkovnice (pretpostavljam da ne)?
Kako god, ne izgleda mi ovaj otisak da ce tako brzo dolje, izgleda po meni dosta kvalitetno te vjerojatno isti kao i tvoje, samo je bezveze sto su isli stavljati tisam na "X" i "Y" (no prezivjeti cu

).
Zadovoljan sam te mi je ovo prva tipkovnica da mi ne smeta odmoriste za dlanove (da mi smeta isla bi odmah na trznicu posto ne mogu tipkat na necemu sta mi je neudobno i lose).
Tipkovnica uistinu zahtjeva "pravilno" tipkanje i svida mi se sto je tako.
Nego, zanima me uistinu postoji li neka kvalitetna aplikacija koja pomaze ucenje i pomoc oko tipkanja (znaci da naucim malo ispravnije i tocno tipkati).
Uz tipkovnicu sam cca 12 godina i jos uvijek ne mogu ispravno tipkat, a da ne pogrijesim kada ne gledam u nju (pogotovo ne sada kada sam promjenio tipkovnicu i kada se jos navikavam na nju).
Malo se glupo osjecam kada moram gledati u tipkovnicu dok tipkam pa bi volio malo vise posvetit vremena tome (sada kada imam vremena).