Citiraj:
Autor Mommistake
Znam ja što govorite vi, i razumijem vas.
Ali ako imamo 120 champova, zašto je par prejakih, neki ok, neki srednji, neki preloši etc.
Znači balans nije nikakav. Jer ja znam da sam imao 3k hp i dosta armora s hecom, i aatrox me rastrgao s nešto malo itema. Imali smo oboje full HP.
Znači ako nemaš team koji zna igrati, nemožeš pobjediti jer se jedan champ ističe pred svima. To je za mene OP.
I eto primjera. Igraš top provi njega, imao si bar dobrih gankova, i vodiš u killovima, farmu etc. Ali ti i dalje znaš da ako ti neko ne dođe pomoći nemožeš protiv Aatroxa. To samo hoću reći. Jednostavno je prejak. A i uloviti ga je je prava majstorija.
Guls, ti nasusi i chogiji igraju protiv nekakovg idiota očito, jer aatrox nebi smio dati nasusu da farma i stacka Q, jer je puno jači u trade i ima bolji puno farm.
|
Za Aatroxa treba imati burst, ako je bolji igrac hecarim mu definitivno nije prijetnja (ako si solo) jer te popika s atk speedom a usput se jos i nahila, makar ti bio u prednosti s itemima osim ak nisi ono bas nafidan i jos bjezi od tebe pa ga tak dobijes.
Igrao sam protiv Aatroxa jedno 8-9 rundi do sad, od toga ~5 na topu (ja s fiorom) i ako se ide na early aggression i denya ga se da se nemoze nahilat natrag, izgleda ko easy matchup.
Problem je ako te genkaju i jos ako aatrox dobije kill onda te to stavlja u dost tesku poziciju, al ono 'you shoulda warded it bitch' kak bi phreak rekao

... ili ako ti jungler bas kampa lane, al onda tvoji mogu uzimat map objectives, towere w/e.
Citiraj:
Autor Guls
Nasus = Dyrus vs Aatrox = Rhux  vidjet ćemo što će vrijeme pokazati, ali sigurno je da će nerf popiti.
|
RHUX CITY :P
Lik je sigurno igrao pasivno, a nasus je nocna mora dok si kupi neke iteme nakon pocetnog farma i dobije lvl 6, samo ulta i ghosta se u njega a ovome onda ni jump, ni pasiv pa cak ni tower vise ne pomogne heh heh.
Overall - u svakom slucaju aatrox ima prebolesni heal i nerf mu ne gine.
Protiv champova koji nemaju neki burst ce ih uvijek outradeat u duelu ne tolko radi dmga kolko radi heala pa to na neki nacin ispada 'op', a isto tako na sololaneu ako je podjednako u farmu/itemima i ako se ide tradeati s njim, a on izadje ko winner sa preostalih 150-200hpa - nahila se natrag full hp prije nego se ti uopce respawnas eh.
Ako aatrox dodje u prednost i jos ako je u pravim rukama bi rekao da je skoro pa unkillable, naravno ak se pametno igra + ima dobar team koji ga dodatno protecta.
Sve mi se cini da ce to zavrsit ili s nekim remake-om ili s nerfom heala i povecanjem cda na pasiv pa ce mu dati mozda mrvicu vise base armora za taj trade il tak nest.
Citiraj:
Autor Nybelung
Užas.
Čitav dan igram s 3 ili 4 igrača protiv 5. A mislio sam da su vikendi na WOTu loši.
Evo mi sad dva "pajdaša" u timu. Level 13: Won 0 igara. I drugi level 20: Won 18 igara. Jebeni afkeri i retardi.
|
A jbg, do max levela se moze doci i gubljenjem haha ;D
U normal gameovima ti je to dobro za testiranje zivaca, a i usput da se malo 'treniras' za igranje protiv vise njih, pa dok enemy tim onak nije nesto i ima ih 5 a vas 4 pa se jos drze radi tog igraca vise, onda je onak vise challenging, neznam kak bi se tocno izrazio