Tema: Xbox 360/One
View Single Post
Staro 15.06.2013., 18:05   #37
Rade0n
Guest

Datum registracije: Jun 2012
Citiraj:
Autor Mario92 Pregled postova

I ispravljen je naslov, sad nisam fulao ni jedno slovo
Ne moraš izvlačit riječi iz konteksta i kvotat dijelove rečenica.

Ja vjerujem Microsoftu zbog prijašnjih konzola, pokazali su da znaju šta rade.
Prodali su 360-ki isti broj kao i Sony svojih 'trojki', a ne treba pričat ko je Sony u svijetu konzola i kakve temelju su imali sa PSone i PS2.

Microsoft ima pare, znanje, ljudstvo i iskustvo, mislim da ta kombinacija ne može zeznit.
Tako da se uopće ne obazirem na sve ovo što se piše po netu, treba pričekat još koji mjesec da neke stvari postanu službeno, jer sve do sada izjavljeno je - neslužbeno.

Citiraj:
Autor MadBoY Pregled postova
Da, prodali su Xbox 360, ali Xbox One je nova konzola sa besmislenim restrikcijama i uvjetima.
A ko razvija tu novu konzolu? Arapi? Ili možda taj isti Microsoft?
O restrikcijama i uvjetima sam sve rekao, tračevi i tračevi, ne znaš ništa, baš kao ni ja.

I ovo što si nabrojio nisu činjenice niti su službeno potvrđene, to zaposlenici M-a pišu po svojim blogovima, tebi je to činjenica?
Eno je onaj do neki dan tupio kako će konzola morati biti stalno online, sad je već priča promjenjena, toliko o tome.

A rasprava o cijeni je tek komedija, to je totalno nepotvrđeno, u svakom slučaju biti će slična kao PS4, nisi ovi blesavi da nabiju cijenu iznad Sonyeve.
Ako bude 500 eura onda će i PS4 biti toliko, to je uostalom i razumna cifra za nove konzole.

Zadnje izmijenjeno od: Rade0n. 15.06.2013. u 18:14.
Rade0n je offline   Reply With Quote