View Single Post
Staro 15.06.2013., 13:42   #2036
viking.software
Premium
Moj komp

viking.software's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
ne znam s koje je stranice ovo. no, velim, potraži malo, ima ih -geekbuying, pandawill, banggood...

što se ovog tiče, "neki izbornik" su dodatne opcije. kako su to kineski tableti primarno, oni ti "for free" namjeste jezik sučelja na engleski. drugo ti je osiguranje prilikom slanja. sad, da li od fizičkog ili samo kao registrirana pošiljka, pa ako se zagubi u slanju, onda dobiješ refund ili drugi uređaj. osobno uvijek izabirem (naravno gdje je moguće) singapursku poštu, to je nekih 3-5$, dobiješ tracking number i skoro pa točno znaš gdje je paket. ili barem na kojem kontinentu. ;-)
tako da bi ih za to trebalo pitati što točno znači.
a treća, 39.90 ti je 12 mjeseci dodatnog jamstva - dakle, 24 mjesec sve skupa.
tako da se s te strane ja ne bih zabrinjavao. jedino baš u slučaju da MORAŠ slati natrag u kinu, koliko će to sve skupa trajati i da li će oni paket dobiti. mislim da još uvijek nisu toliko pokvareni pa da kažu da paket nije stigao kako se kod nas počelo raditi na ebayu, pa na žalost svakog dana sve manje ljudi šalje u hrvatsku.

a što se kartice tiče, tu je sad već pitanje da li sezbilja radi o kingstonu ili je to nekakav "otpad" koji nije prošao testiranja.... ne znam, to uzmeš pa ako radi super, ako ne, izgubio si turu pića sa društvom. nije neki gubitak. kod nas barem možeš dobiti u garantnom roku drugu karticu/stick, ali slati tu karticu u kinu za promjenu će više koštati nego dvije kartice. tako da u najgorem slučaju nisi na nekom gubitku.
viking.software je offline   Reply With Quote