View Single Post
Staro 15.06.2013., 00:23   #5289
Kuchiki Byakuya
100% cool
Moj komp

Kuchiki Byakuya's Avatar

Datum registracije: Jun 2010
Štovani,

Godinu dana unatrag, zatražio sam za savjet u svezi kupnje računala na ovom forumu. Odlučivši se za prijedlog g. lolofuxy moram napisati da nisam niti jednom zažalio prihvativši njegov savjet.

Konfiguracija koju mi je predložio od prvog dana ispunjava sva moja očekivanja. Te se želim još jednom zahvaliti na savjetu koji mi je pružen.

lolofuxy, hvala najljepša.

CPU: i5 3450
MBO: AS ROCK B75M
RAM: CORSAIR 1X4 GB 1333 MHZ (X2-8GB)
VGA: MSI GTX 560
HDD: WD BLUE 500 GB
PSU: ZALMAN GS 500W
DVD: LG DVD-RW SATA
CASE: FRACTAL CORE 1000

Problem se pojavio u tom što je sad prestao sa radom laptop koji koristi moja suputnica u dobru i zlu.

A kako se i ona služi računalom u iste svrhe, cijenio bih ako bi predlog konfiguracije bio što je moguće sličniji gore navedenoj, koju posjedujem (u skladu sa vremenskim razvojem tehnologije naravno).

Konfiguracije je primarno namjenjena za igranje WoW MoP (gledanje filmova, serija, surfanje se podrazumijeva).

Koristimo adsl internet vezu.
OS koji koristim je windows 7 64bit.

Uvijet koji bih želio da bude je, da u Vašim ponudama bude intel procesor i nVidia grafička kartica, te kućište sa filterima za prašinu (te dodatnim ventilatorima ako kućište to podržava).

Konfiguracija neće biti overclokana, neće biti sli polja, neće se raditi raid polje, te će biti otvarana jedino u slućaju čišćenja od prašine te eventulane nadogradnje sa diskovima (zbog pohrane filmova i serija).

Trebam vaš prijedlog za konfiguraciju do 5000Kn (bez monitora, tipkovnice i miša).

Plaćanje Diners kreditnom karticom na 24 rate.

Živim u Šibeniku, trgovine van županije dolaze u obzir ukoliko vrše sastavljanje te dostavu (osobno bi izvršili plaćanje).

Zahvaljujem se na razumijevanju i pomoći.