View Single Post
Staro 14.06.2013., 17:21   #5
GodsKiller
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2007
Evo prošlo 20 i nešto dana od problema....počela turistička sezona pa sam zauzet....tako da odgodio popravak.Računam ako je hdd uzeti novi ako je maticna onda nova maticna cpu i ram.

Prije dvi ure onako bezveze isao viditi sta bi moglo jos biti uz pomoć googla.....upalim ga ista stvar....odem u bios i prominim redosljed hdd-a jer imam dva....jedan sistemski wd black i jedan za back-up wd green....mada računam čisto da vidim jel ako se boot-a sa ovog sekundarnog onda se nebi tribalo nista pojaviti jer na njemu nema windowsa...ali da provjerim jel bi mi dopustio instalaciju...

I gle čuda pokrene se windows recovery ekran...tamo odaberem safe mod....i proradi mi u safe modu....sad pravim back-up od 100gb sa tog sistemskog na treci externi hdd...tako da ako je ovo veselje kratkog vijeka da imam sačuvane stvari.....

Znači sad mi radi u safe modu...sad kad zavrsi back-up i nakon gasenja tko zna ocel po starom...ali po ovom sav hardware radi a nemoze biti ni do kabela jer su oba diska spojena na isti

Svi znamo da je Thomas Edison proizveo električno svjetlo i električni sustav za opskrbu domaćinstava, da je Gugliermo Marconi smislio radio i George Westinghouse sagradio prvu hidroelektranu… Svi znaju te "činjenice", ali nisu u pravu. Čovjek koji je sanjao ove stvari i izumio ih jest
NIKOLA TESLA
GodsKiller je offline   Reply With Quote