14.06.2013., 15:11
|
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Autor Brkoni
Evo bas procitah na XDA, ne znam sto ti se desilo.
Jedino sto meni pada na pamet je da vratis sve na original. Ja ti imam sve za v1.0.18, sve origigi od prestigia. Nakon tog flasha napravis upgrade na v1.0.24 (meni je islo uredno preko OTA) i onda root ispocetka. Moralo bi raditi. Stavit cu ti link u PM na XDA.
Ali i dalje ja tebe ne razumijem. Sto ti je SP s kojim radis backup, koji je to program? Sp flash tool?
Full backup je po meni najlakse napraviti sa CWM. Bootas se u CWM i napravis backup. Nema odabira cega, on backupira sve. Jedino kod restore, moraju dva foldera koja on napravi (blobs i backup) biti na SD kartici u folderu clockworkmod. Cijeli backup je kod mene cca 1GB, sve ovisi koliko imas instaliranih programa.
Pozdrav
|
Ako je to onaj 4500 JB orig.rar paket, onda ga imam i ja, ali upute mi nisu jasne, nedostaju neke aplikacije koje se spominju unutra.
Da, mislim na SP Flash Tool, a što drugo?  Full backup mogu napraviti tek kada instaliram CWM recovery, ali trebalo bi ići i sa MtkDroidTools, nisam probao.
Citiraj:
Autor Omerta
Ne znam jeste li primjetili nešto u vezi default KAMERE. Imam PAP 5000T DUO (no, vjerojatno je to i kod ostalih modela)..
U opcijama od kamere imate "opciju" CONTINUOUS SHOT (40 ili 99 fotki). Nije potrebno ništa uključivati.. Umjesto što jednom okidate fotku, možete samo držati prst na "okidaču" i kamera će, kao na nekom digitalcu, brzo okidati fotke sve dok ne maknete prst sa okidača.
Isprobao sam to na nogometnom igralištu, i sve fotke su oštre i posve "normalne", tako da mi se ovo čini jako dobra stvar u nekim situacijama, naravno..
|
To me nekad živcira, a nekad i dobro dođe jer od više slika mogu filtrirati onu s najmanje blura.
|
|
|