Iskreno što se tiče Dravena neznam koliko pratite streamove, naime ja kao ponosni zaposlenik Hrvatske burze imam jako puno vremena, pa stoga jaaaako puno igram i gledam streamove. Draven je banan skoro svaki meč u Challenger/Diamond Tieru, jer je jednostavno bolestan ADC, ukoliko neki tim ima kombinaciju Draven + Thresh ekipa gotovo uvijek queue dodgea, jer je lane protiv njih nemoguće dobiti. Draven je high skill champ, ali naravno ovdje i pričamo o high skill igračima, tako da njegov damage treba malo pogledati u smislu nerfa (pogotovo early game), ovo sa njegovim pasivom mi se čini kao čista idiotarija i uništavanje champa i definitvno se ne slažem sa takvim pristupom, ali Riot već duže vremena radi početničke greške i glupe odluke. Malo me podsjećaju na Blizzard, ako netko viče nerf na forumu, oni nerfaju...
Btw. mislim da uskoro možemo očekivati i nerf Kennena, jer je uz Jaycea postao najigraniji i najbaniraniji champ u Koreji (a već je krenuo i porast igranja Kennena na našim zapadnim serverima), tako da će ga vrlo vjerojatno Riot izuništavati u narednih mjesec-dva. Samo se sjetite Olafa, igralo ga se puno i sada je jednostavno nestao sa scene skroz.