View Single Post
Staro 14.06.2013., 07:28   #11
Brzi Picek
Premium
Moj komp

Brzi Picek's Avatar

Datum registracije: Nov 2011
Ni s USB DVD-om neće niti s internim , dakle ispravnim koji sam posudio

Što je najgore preko USB stika kako god ga "preradio" neče bootati s njega isto tako ni s vanjskog USB harda , niti s drugog harda koji ide na SATA (dakle interni)

Da bude najbolje , na kraju je i moj Picek podivljao pa me zeza kada bootam preko USB

Jel moguće d apostoji neka boleština koja tako shebe sve skupa

Dakle na diskovlju, sticku su dakako napravljeni LLFormat i to potpuni d anebi slučajno što ostalo

Interesantno je da ni moj inače ispravan disk, neče bootati kada ga stavim u taj laptop, samo radi probe ?

Nešto se u taj laptop zavuklu, iako sam prešao novi Bios , što ga je.be

neznam što više napraviti pa ču taj dio ostaviti specijalcu za gubljenje vremena preko njuške

hvala svima još jednom , pacjent se predao

da se pohvalim da sam uspio instalirati , bolje reći pokrenuti instalaciju Linux minta 15 na stolnom piceku , a poslje na moje opće čuđenje kanta je progutala mamac prebacio nazad u laptop i sve se diglo kako treba

radi i plavi zub, wifi , sve za čistu peticu

probao sam deset verzija DVD-a za pokrenuti instalaciju windowsa na stolnom piceku i nijedna nije htjela da se pokrene

dal je to neka viruščina neznam, ali d aje čudno , da ni nakon promjene Biosa na stariju verziju koju nije moglo ništa zaraziti , i dalje odbija primiti windowse za instalaciju

izgleda kao da sam malo skrenuo, ali ovo je nevjerovatno nisam dosada imao takve slučajeve nikada , bilo je HW problema, ali ovo da mi nakon bootanja DVD-a odmah izbaci grešku u stilu kao da je prošla instalacija pokvarena i da ne može nastaviti , to stvarno nikada nisam vidio !

to govorim ne kao amater, več dobar igrač

dakle izvadim sve diskovlje , ostane samo DVD , i opet ista greška !!! (i nakon kako rekoh promjena Biosa svih koje sam imao)

ovo je nešto što se zna dobro sakriti , a što radi , nemam pojma osim što neda instalaciju winsa , a zezea i druge OS-ove

Sada laptop radi kao urica , stolni picek je opet u normali, ali i dalje nemogu pokrenuti intstalacije niti win 7 niti 8 , sa virtualnog, ili raspakiranog niti s DVD-a !!!!
Ako ima tko pametan neka pojasni jer ja sam došao do kraja ikakvih logičkih objašnjenja

Na netu o tome nema ništa , jedino što znam da je laptop i taj HDD kojim sam se jedino i mogao zaraziti (eventualno USB stick) na stolnome piceku bio je hakiran
dosta mi je više...Mint je savršen

Zadnje izmijenjeno od: Brzi Picek. 14.06.2013. u 14:54.
Brzi Picek je offline   Reply With Quote