Tema: Survarium
View Single Post
Staro 13.06.2013., 22:42   #26
Brko
Protupožarac
Moj komp
 
Brko's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2007
Lokacija: Tamo gdje sunce vječno sja
Postovi: 22,222
Citiraj:
Autor estugarda Pregled postova
Intenzivno nisam igrao ništa od Hidden&Dangerousa 1&2. Dakle dobrih 10ak godina. Uz jednu kratku ali slatku iznimku; Stalker Černobilski, prije kojih 5 godina. Poslije toga mi svake godine jednom dođe da zaigram, ali nekako nikad ne dođe do toga. Instaliram. Uđem u igru. Nešto me prekine i više ne uđem...Isto tako javno priznajem da nikad nisam ništa igrao online. Zbog vremena, a i nekako zbog same ideje. Uvijek su mi bili zanimljiviji "singleplayeri", jer samo singleplayer može pokazati onaj umjetnički aspekt i eleganciju spoja scenarija i programiranja umjetne inteligencije i gameplaya...tako je barem bilo u "moje vrijeme".

Nekako se nadam da će to Survarium promijeniti, i da neće biti pucačina tipa onih kakve su sad popularne, a u kojima jednostavno sprintaš stalno okolo i ubijaš sve što vidiš. Što vi mislite? Hoće li u Survariumu biti i onog istraživanja zone, lootinga i sl.?

Pratim već neko vrijeme forum. Čak sam se i za Alphu prijavio. Jel koji od vas eksperta tamo? Hoće li biti kakav klan?
Iskreno, nisam se prijavio za alphu. Niti želim. Ne krijem svoje razočaranje i nezadovoljstvo što su "ubili" nastavak Stalkera.
No, želim vostoku sve najbolje i da naprave igru kak se spada. Također želio bi da naprave singleplayer igru, pa makar sa botovima pičim po zoni, jer za mp-ove zbilja nemam vremena i volje.
Brko je offline   Reply With Quote