Tema: Igraonica
View Single Post
Staro 20.11.2002., 19:42   #2
gospar
Faraon

gospar's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Ako mislis napravit neku prcvarnicu gdje ces jedan mjesec biti 200 kuna u minusu a onda za blagdane 300kn u plusu nemoj niti pomisljati malo si zaboravio koliko ce te doci igre jedna igra je 400kn a na vise kompjutera sto mislis ? a licence windowsa? jedna stvar je doma imati policu sa 200 cdeova traxdate i kolekciju svih OS-a a kad otvoris posao zato sve moras imati licence. prije 3 godine nisi morao ali danas gledajuci sto se desava po dubovniku moras rade velike akcije. u svakom slucaju predlazem ti sto bolja racunala. ono sto si spomenuo je smece.

IGRAONICA " IDEM TAMO POPODNE POPIT CU PIVU I IDEM DOMA"
6 racunala od toga HOST za mrezne igre 512 DDR Geforce 2mx 1.4GHZ XP ili P4 a ostali 256 DDR G2 2mx i po 1000mhz Athlon ili Intel. Nikakvi duroni i celeri. - na ovaj nacin popodne dignes 50kn ako je sat 10 kn

IGRAONICA " igra se turnir XXX vlasnik je rekao da neki od nas dodemo sat prije da ugradimo vlasite gamepade/joysticke miseve , konfiguriramo njegove i kontrole po zelji, ulaz je 250kn po klanu ali nagrada je 1000 i neki kurci od algoritma i zole . - na ovaj nacin dignes 500kn u jedno popodne

10 racunala od toga 1 1024 rama i 2ghz ostali po 512 DDR i geforce 4 od 600kn, 1.4 ghz

sto se tice playstationa 2 sigurno ce ti vise dolaziti djece i imat ces sigurnu zaradu ali ja osobno radim posao koji mi se svida ne koji mi donosi veci novac. u danasnje vrijeme pokvarenih ISP u hrvatskoj tih kurvinih sinova igraci VAPE za centrom za odrzavanje klanskih fightova i lan partija. Zamisli jednom tjedno lan parti counter strikea dode njih 10 svatko da po 30kn i igraju 6 sati to ti je 300kn u sest sati. onda organiziras starcraft od ponoca do 6 ujutro tako smo mi radili barem u dbk i naplatis im opet desetorici 300kn. ide to stari samo treba izgradit ime naci klanove a to se sve moze i da sredit mislim ako zelis biti najbolji i postati ime ako zelis djecicu iz vrtica dovoditi na playstation dva IGRICEEEEEEEE i stavlati svaki dan u dep po 100kn mozes ali isto tako mogao si uopce ne pitati ovdje imamo li savjet kad nezelis biti najbolji jedan od nas