View Single Post
Staro 13.06.2013., 14:26   #3090
m4dm4n
Does youer dewg byte?
Moj komp

m4dm4n's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor buljo
@Mitra

Nerfaju ga skroz, i po meni potpuno zasluženo, jer taj tenk nemreš probit u prednji hull ni sa tier 9, 10 tdovima koji imaju ogromnu penetraciju (puno veću nego kaj ovaj ima hull armor), a sa boka često dinga, čak dinga i kad ga gađaš u njegov weak point na kupoli (tamo ga jedino i gađam kao i svi ostali koji znaju di ga treba gađat). Još ni jednom nisam vidio neki SP da ima ispod 3000 pontecijalne štete. To je medium brzine srednjeg heavy tenka, sa armorom jakog heavy tenka, mrzim ga gađat i uvijek mi digne tlak kad ga vidim.

I moći će se prodati za puni iznos zlata koliko sad košta (7200 golda).
Nije to baš tak, Tier9 ga vrlo jednostavno buši, pogotovo bok, da ne pričamo o tome kako praktički svi imaju spremne golde za takve tenkove (što prije nije bio takav slučaj).
No da, u slučaju normalne municije (rijetkost), SP je vrlo neprobojan tenkić. Osobno mi se često dešava da me zbuše ko švicarski sir jer koriste gold ammo, i možeš ga fućkat. Još ak nerfaju taj armor, T9 će ga bušiti sa normalnim ammom, i imat ćeš spor tenk sa šugavom penetracijom i lošim armorom. Nemojmo zaboraviti činjenicu da se ne zarađuje prema tome koliko je tko udaraca primio , nego koliko si štete nanio.