View Single Post
Staro 13.06.2013., 14:14   #3088
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor JozicA Pregled postova
Evo idem ujutro malo isprobati tier X tenkove na test serveru, kad cu inace imati priliku sve provozati nego sada, brate mili, ovaj mali BatChat Tier X, tenk je ZAKON, brz ko vrag, 1vs1 nitko nema sanse, je test server ali ovoliko stete i kredita jos nisam zaradio dosada (na ovom acc koji sad igram). Jednostavno prezabavno ga je voziti, vozam i Leoparda Tier X, isto je odlican, nakon Lowe i 20km/h sjesti u nesto sto vozi 60km/h je osvjezavajuce.
Sad sam na lorrainnu i to je užas od tenka, mrzim ga iz dna duše a fali još 150 000 xp za bata
A te autoloadere bi izbacio iz igre, ili im smanjio broj metaka na 3 max.

Nego, kak se dođe na test server?

@Mitra

Nerfaju ga skroz, i po meni potpuno zasluženo, jer taj tenk nemreš probit u prednji hull ni sa tier 9, 10 tdovima koji imaju ogromnu penetraciju (puno veću nego kaj ovaj ima hull armor), a sa boka često dinga, čak dinga i kad ga gađaš u njegov weak point na kupoli (tamo ga jedino i gađam kao i svi ostali koji znaju di ga treba gađat). Još ni jednom nisam vidio neki SP da ima ispod 3000 pontecijalne štete. To je medium brzine srednjeg heavy tenka, sa armorom jakog heavy tenka, mrzim ga gađat i uvijek mi digne tlak kad ga vidim.

I moći će se prodati za puni iznos zlata koliko sad košta (7200 golda).

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote