Citiraj:
Originally posted by ozren
Ma to je jasno kao dan, tj. slazem se. Sam kaj se ja nikad nisam kleo u kvalitetu ovoga i onoga - meni je bitnije da su driveri kak spada!! A vjeruj mi, nvidia driveri su ipak godinama ispred ATi drivera, neovisno o nekim problemima (ja npr. nikad nisam dozivio infinte loop - znam da postoji, ali nije problem u rangu ATI drivera koji su glavobolja...).
|
Mislim da si i ti hvalio kvalitetu svoje kartice ali to sad nije bitno. Ali ne mogu se složit kaj se tiče drajvera. Mislim da je ati novim katalist drajverima napravio ogroman korak naprijed po kvaliteti i po stabilnosti. Prema tome nvidia ima još uvijek nekaj bolje optimizirane drajvere ali to ponekad znači i slabiju kvalitetu slike u igrama. Po meni infinite loop je dobrim dijelom problem nvidijinih drajvera koji su onda oni otklanjali s novim revizijama iako se javlja i kod drugih kartica što znači da nije isključivi problem u drajverima za grafičku. A molim te koliko si ti atijev kartica koristio i koje verzije atijevih drajvera da znaš da su tolka glavobolja????
Ja koristim samo atijeve kartive već dvije godine i nisam naišao na neke probleme. Dakle navedi točne primjere kojim potvrđuješ da su atijevi drajveri loše, tu prvotno mislim na novi katalist sad već i u 2.4 inačici.