View Single Post
Staro 13.06.2013., 14:37   #523
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor vision19 Pregled postova
Nije mi jasno da netko kraj zdravih očiju može biti slijep i ne vidjeti koliki potencijal ima Halilović. Drugo je sada pitanje hoće li taj talent razviti do kraja, ali po ovome što radi u U-17 reprezentaciji i Dinamu je fantastično. A još može igrati i za U-17 pa i ostale reprezentacije i razvijati talent, a već je u A selekciji. Malo njih je sa 17 (točnije nitko) u A selekciji. Pa da mu je tata i Barack Obama.

Apsolutno, mali ima potez samo takav, a i hrabar je, nema kompleksa prema nikom. Ja bi ga protiv Srbije stavio u prvih 11, ako bude igrao i dalje ovako.

Citiraj:
Što se tiče 3-5-2, super formacija, ali mislim da bi tanki malo iza bili. Čarli, Šifo i Joe bi onda morali igrati iza, a pitanje je kako bi se uigrali tu. Da je stari Lovren dok je još bio normalan onda bi to bilo to. A najveći problem oko te formacije je što realno nema mjesta za Srnu onda.. A to je problem (ne za mene, to bi bilo ok, nego za Šticu)
To je bio dio mog posta koji sam pobrisao, ali sam na to mislio pod ono s mudima

U perspektivi mislim da Čarli može izvrsno odigrat libera, s Lovrenom i Šifom ispred (Šimunića već stišću godine i neće još dugo igrat). Libero koji dobro čita igru u toj priči anulira najveći problem naše linijske obrane - brzinu. A mislim da je Čarli inteligentan po tom pitanju i da to može jako dobro igrat, baš kao što je to nekad znao Štico odigrati.

A ispred vezni red Vukojević (Radošević), Kovačić, Modrić, Halilović, Rakitić (Iličević).

Mislim da Lovren opet može jako dobro igrat, samo se mora maknut iz Lyona. Srna je druga priča, slažem se da tu mjesta za njega nema, a da se to nitko neće usuditi napraviti. Tak bi to i trebalo biti, a uz to ne znam po čemu on zaslužuje biti kapetan. Srna već godinu dvije igra alibi igru, ne donosi nikakvu prevagu.