View Single Post
Staro 13.06.2013., 12:33   #3085
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Evo idem ujutro malo isprobati tier X tenkove na test serveru, kad cu inace imati priliku sve provozati nego sada, brate mili, ovaj mali BatChat Tier X, tenk je ZAKON, brz ko vrag, 1vs1 nitko nema sanse, je test server ali ovoliko stete i kredita jos nisam zaradio dosada (na ovom acc koji sad igram). Jednostavno prezabavno ga je voziti, vozam i Leoparda Tier X, isto je odlican, nakon Lowe i 20km/h sjesti u nesto sto vozi 60km/h je osvjezavajuce.

Citiraj:
Autor MeanBoss Pregled postova
ma nisam...tcom...svaki put dobijem ovo http://prntscr.com/19psmm
i nemogu ništa..baš ništa!:S
živcira posve!
evo gledam, nije mi jasno zasto, posalji upit tcom korisnickoj sluzbi, mozda je nesto u vezi ip adrese koju ti dodjeli prilikom spajanja, ja sam imao slicnih problema, ali na optimi, i tek je pomoglo kad sam bio presao na Tcom, a sad sam na bonbon mobilnoj vezi (45kn mjesecno 4GB, koliko meni treba, super jeftino, i mobilno, kud god idem net imam, brzina u Đakovu do max 7.2, brze nece)

edit2:
Evo opet malo arty isprobavao, stvarno ce opet biti brdo arty u mm koliko mi se cini, jednostavno je tier x arty prebrutalna, sporo puni, ali kad pogodi, skida do bola, evo maloprije s object261 1900dmg (obicna municija, igram bez gold da isprobam kako probija), a zaradjuje pristojno, vise nego KV-1 po partiji, ako se pobjedi naravno

Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 13.06.2013. u 14:07.
JozicA je offline   Reply With Quote