View Single Post
Staro 13.06.2013., 11:36   #3079
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor Shaka111 Pregled postova
ja sa is-6 imam 150 gameova i 60% win rate =) meni pase za moj stil igre izbliza ali za snipanje svakako nije...

sto se tice guna penetrira svaki tier 8 tank ako znas(kad sam ga tek kupio sam imao dosta bounceva ali nakon svakog gamea trazis weak spotove najcescih tenkova),a tier 9 tenkovi(koji su jako rijetki u njegovom mm) penetriras goldom...
Lijepo je gađat slabe točke ali nisi uvijek u mogućnosti naciljat kvalitetno i pogodit slabu točku,pogotovo ako gađaš nekoga tko zna igrat,skrivat slabe točke i koji zna kako otežat ciljanje slabe točke neprijatelju,također nemoguće je peek & shoot tehniku koristit jer moras ciljat da bi penetrirao,a to traje barem 2 sekunde.

Svaki tenk ima svoje prednosti i mane al' otkad sam s KV5 išao na T34 rekoh' sam sebi nikad više premiuma s lošim topom,T34 je preporod,gdje god gađaš većinom prolazi,ne moraš se izlagat dugo vatri jer nije potrebno pretjerano ciljanje.

Svejedno bi zamjenio KV5 s IS6 167 pen je smješno...j...reload ako ne možeš ni weakspot probit