View Single Post
Staro 13.06.2013., 06:38   #26
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Da, a prije kad nisu mogli nabiti takt ko netburst intel, onda du imali one 2500+ 3200+ oznake.
Ako "parni valjak" bude pokazao znakove brzine i ne rastrošnosti, ne vidim razloga da se ne vratim na AMD. Treba nam konkurencija. Ova intel vladavina od 2006. već predugo traje.
ma, i ja bi isao na AMD. iskreno, kad sam i napokon mjenjao 775 E8200, da je bilo phenoma 9xx i 6. jezgrasa, jako lako vjerovatno da bi isao na AMD. nazalost nisam, ne zalim iz smisla da je ova losa konfa sto sada imam, nego sto ce proci jos x vremena dok AMD ne postane propisno konkurentan.

dok oni plusevi, pa, u vrijeme socketa A i 478 intela su imali smisla. vise cachea i bolja arhitektura su jednostavno ljepse i bolje disali kod amd-a, uz niti takt . i bio jeftiniji........

Burko je offline   Reply With Quote