View Single Post
Staro 12.06.2013., 22:10   #2382
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Gledaj, u pravilu neće više biti one-shoot champ s onim skokom i void spikes. To su mu nerfali. Zato mu Q daje veći dmg. Koliko vidim svi jači igrači pa i sam RIOT kaže da je to nerf. I po meni je nerf. Jer je on s onim skokom, pa u zraku Void spikes i onda Q napravio one-shoot, ili 60+ % dmg. Kažu da će biti više pasivniji sad. Znači skok, pa tek onda može void spikes ili Q, znači ne u zraku, i neće biti tako veliki dmg.

Pogledaj video, sve ti govore ljudi iz RIOT-a. Oni, citiram, kažu da je to massive nerf.

Citiraj:
Taste Their Fear
  • Isolation bonus now increases damage by 45%
  • Evolution adds 8% missing Health damage (Can be further increased by Isolation)
Void Spikes
  • Now slows targets hit by 20% for 2 seconds
  • Mana cost reduced to 55/60/65/70/75 from 60/70/80/90/100
  • Bonus Attack Damage ratio increased to 1.0 from 0.9
  • Evolution no longer consumes passive to apply effects--instead triples shot
  • Can no longer be cast during Leap
Void Assault
  • Damage reduction while in stealth increased to 50% from 40%
@Silent
Ja sam naučio samo jedno, što se tiče novih champova. Nikad, ali baš nikad ne kupujem novoga odmah, tek nakon mjesec-dva. Što radi nedostatka buidova i guidova po netu, što radi nerfova.

@X-Plosiv
Slažem se. Mogao bi uzeti ovu HD6950 (kakvu ja imam), brutalna grafa, već se po 1000kn nađe. Best-buy je bila gotovo godinu i pola. Ja sam ju platio 2.5k kuna kad je izašla.

EDIT: Gledam LCS NA, i TSM Reginald igra Kha Zix-a, i dalje skače i koristi void spikes u zraku. Wtf? Da li još nisu patch dobili ili je bug?

EDIT2: Nakon dokumentarca o CLG-u i ovog LCS-a, gledam svi ovi "najbolji" igrači, tj. stremari nisu nikad osvojili ništa ogromno (Voyboy, Saint, HotShot etc). Jako su dobri, ali ovi ne streameri ih jedu za doručak Uvijek im fali jako malo da budu najbolji, ali nikad najbolji
I baš je priča u CLG-ovom dokumentarcu, da li bi trebali više vježbati ko team ili streamati... I zašto su streamali toliko.. Uglavnom, nekako mislim da je to streamanje svaki dan par sati dvosjekli mač.. Jer taj solo/duo nije nikad dobar za team.

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 12.06.2013. u 23:56.
Mommistake je offline   Reply With Quote