View Single Post
Staro 12.06.2013., 21:41   #162
dh41400
Señor Audiophile
Moj komp

dh41400's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Digni memoriju za 1000mhz, usporedi brojke sa ref. taktom i toliko je brza 770. OC potencijal GPU je ostao isti i samo je za cca 1000mhz bolja memorija ono kaj dela extra perf. Na 670 je 1000mhz vise u najboljem slucaju 5% vise perf. u igrama.
Da, nije neka bitnija razlika, ali mi se učinilo po stranim recenzijama da će 770-ka biti barem 10-ak% brža od 680.

Uglavnom ništa bitno, ali je velika vjerojatnost da ću se ipak zadržati na trenutnom. Jedino bi eventualno popravio hlađenje nekakvim EK blokovima, te isprobao Hotwire "Vmod". Koliko sam vidio po rezultatima, bez nekakvih većih problema (i uz malo sreće) bi trebale Keplerice proraditi na 1300-1350MHz tj. 7-7.5GHz za memoriju. O tišini, temperaturama i kompaktnosti da i ne pričam ...

Ukrajinci su dobili primjerak koji poteže na zraku gotovo 1300, te 7750 za memoriju (Samsungovi čipovi kao i u 770-kama)

Praktički je samo hlađenje regulacije problem (na takvim postavkama), koji bi voda vrlo solidno riješila.

U suprotnom, prelazak na 780-ku sa blokom bi me koštao (barem) obje vrhunske 680-ke, a to mi se ne sviđa :/

Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
Nakon reinstalacije windowsa sve radi , evo i ss boosta, moja boosta na 1149
Citiraj:
Autor xulos Pregled postova

eto rez
To je s ovim gore taktovima pretpostavljam?

Da, sve je to tu negdje, više-manje nezamjetna razlika naspram 680-ke.

Jesi možda stigao isprobati te sve nove OC finese?