View Single Post
Staro 12.06.2013., 21:33   #2378
Sail
Premium

Sail's Avatar

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Mah. Sad samo čekam još jednog champa s teleportom preko cijele mape i to je to.
Vec je bio - TF - pa su ga remakeali uh heh

Novi champ izgleda bas fora, po izgledu me malo podsjeca na Doombringera iz dote. Sustain mu je stvarno odlican, pasiv isto, moze se izvuci iz gadnih situacija, a i lako zbaitat nekog. Za top mi se cini dobar jer jednostavno na sustain moze winati lane i isforsati protivnika iz lejna. To mora biti duplo vise 'annoying' nego Zac sa svojim healovima. Spirit visage mora isto biti predobar na njemu.
Al nerfat ce ga sigurno, heal mu je brutalan + ono untargetable je vec dovoljan razlog #Riotmechanics :P

Ovo sto ima skok i opcenito champovi sa jumpovima - s time samo implicitno "unistavaju" klasicne champove - imo. Npr. Ashe, njezin range i slow za kiteanje, sto joj znaci ako joj ovaj skoci pred facu i svejedno ju moze strgat, i jos k tome na sve te jumpove je relativno mali cd beh.

Sve u svemu mozda kupim tog Aatroxa jer mi se svidja playstyle, al tek nakon nekog vremena jer bi htio prvo igrat sa njim u timu i protiv njega vise rundi, pogotovo top pa da sam otprilike ocijenim kolko je jak i koristan kasnije u tf-u.

Zadnje izmijenjeno od: Sail. 12.06.2013. u 21:41.
Sail je offline   Reply With Quote