Jel ima neko od vas iskustva sa igraonicama ? PSX , PS2 , PC ili X-Box ? Budući da malo imam posla , pa ga malo nemam , imao sam ideju da otvorim igraonicu. Doduše , sad sam dobio posao , ali još uvijek mislim da bi otvaranjem igraonice mogao zaradit koju kunu , ne previše , ali da bi mi ostala barem jedna plaća - 500 Eura , a da bi se ulaganje relativno brzo vratilo. Griješim li ili vi imate drugačije mišljenje ? Poznate li nekog tko ima igraonicu ? Kako mu ide posao , koliko mašina ima ( PC , PS2 , X-Box ) , koliki mu je prostor gdje radi , lokacija itd ? . Moja su razmišljanja išla u ovom smjeru : 10 PC-ija , Duron 1200 , GF3Ti200 , HDD 20GB , Monitor 17 " , 256 MB SDRAM ( jeftiniji je ) Takva konfiguracija ne bi došla više od 5500 kn sa uključenim WinXP HE , na 10 komada bih dobio popust . Prostor ( cca 50m2 ) bi došao 300 Eura , u bilizini je škola , ulica je prometna itd. Ali nedavno sam vidio ponudu u King Crossu za X-Box i 2 igre za 2000 kuna + kupim Tv 55cm za 1500 kuna = 3500 kuna . 10 takvih uzmem to je 35 000 kuna ( a uz to sam dobio 20 igara ) i mogu počet radit . Ili je možda bolje izabrat PS2 zbog većeg broja igara . Šta mislite o ovoj ideji ? Ajde javite se sa savjetima
Zoro