Citiraj:
Autor Sailent
Isuse, daj se nemoj praviti pametan opet.
Naravno da ce covjek moci igrati s tom konf. ligu bez problema, ja sam samo spomenuo za shadowse koji uzimaju puno resursa i da ako su na highest/high ce na fpsu mozda vidjeti mali drop to nemora uopce biti veliki al svejedno je ako usporedjujes high shadow i bez shadowsa. Isto tako ak usporedjujes gpu load je razlika dost velika, a vizualno skoro pa ni nema tebi kao igracu prevelike razlike low/high(shadows) osim ak ne patis na detalje sjena.
A to za +100 fpsa koje imas jer igras na benchmark frame capu i bez vsynca i ako ti je sve na high (I SHADOWSI) nema sanse da nema fps dropa jer ti fps skace non stop tak da ne pricaj gluposti da nema nikakvog dropa.
|
Ne pravim se pametan, ja jesam pametan.

Btw. znaš što je fps drop?
Pod fps drop-om se smatra da ti toliko padne fps da je to oku vidljivo. Sve iznad 50 (čak i 40) fps-a je oku nevidljivo i stvar je osjetljivosti oka i samog monitora. I to se ne smatra fps drop-om. Znači nema šanse da njemu fps padne s 70-80 na 30, kako god da igra bila balansirana ili ne.
Po tvome ne postoji igra koja nema fps drop. Jer ako ti fps varira između 100 i 90 to je fps drop.

Osim ako naravno nemaš lock. Slažem se s tobom da će mu fps varirati, jer je to neizbježno,
ali to nije fps drop prijatelju.
Ja kažem da s svojom konfom koja ima jako slabi proc, sa sve na high nemam problema i nikad mi ne padne ispod 90 fps-a.
Mislim da nema smisla dalje raspravljati jer mlatiš praznu slamu, i po tvome njemu ta konfa nije dovoljna da mu bude sve na max, i da sluša tebe, on tu konfu nebi trebao kupiti, nego ići na još jaču.
I za sve junglere ovdje, zapišite/zapamtite si:
Citiraj:
Wolves
• Initial spawn time increased to 1:55 from 1:40
• Respawn time reduced to 50 seconds from 60
• Wraiths
• Golems
• Respawn time reduced to 50 seconds from 60
|
I da, kak je guls rekao, citiram:
Citiraj:
Aatrox, the Darkin Blade is in this build but will be turned on at a later date.
|