View Single Post
Staro 12.06.2013., 11:58   #2363
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor Sailent Pregled postova
je, to je i vise nego dovoljno za ligu za stalnih 60fps s tim da shadowsi ak ce biti na high to nisam siguran jer zderu puno fpsa, mogao bi imat fps drop tu i tamo pogotovo u tf al ak stavis npr. na low se i dalje solidno vidi a smanjuje opterecenje gpua jako.
Isuse, ne pričaj gluposti.

Ja na svom laptopu sa dvojezgrenom AMD-u koji je jakooo loš, starom 5 godina (laptop), na nekoj 5 godina staroj grafi isto za laptop i 2gb rama vrtim 45fps-a stabilno. U tf ako padne na 35, sam puno rekao. Moja konfa se može vidjeti pod Portable Flamel u potpisu.

Moj flamel je i slabiji od navedene Gulsove konfiguracije pa imam 100+ fps-a, bez ikakvog dropa, i sve na high ofc

Guls, totalni overkill za LoL.

Intel proc i3 je super, 4gb rama i puno slabija grafa su ti dovoljne. Pobrini se da joj ubaciš ok monitor i to je to I dobru periferiju Makar ostavi joj 8gb rama, jedino što ti netreba je ta grafa.. Massive overkill.

Citiraj:
Autor xGAME Pregled postova
Rengar je trenutno čisto OK champion (kao što Mommistake kaže). U sredini je, nit je nešto viable, niti je beskoristan. Zasjenili su ga svi ti heavy sustain/damage championi. On ne može oboje imat, kao što je prije mogao. U Kini mislim (ili Koreji, nisam siguran) ima jedan top lane igrač na pro sceni kojemu skoro uvijek Rengara banaju. Strah i trepet kada ga dobije u ruke. Nema tog Azubu ili TPA tima koji bi tom čovjeku pustio da igra Rengara Ne mogu se sjetit nicka, ali uglavnom on je našao način kako da Rengarom bez problema može konkurirat "meta" pickovima.

Ali i ja jedva čekam da nešto naprave sa Rengarom, predobar i prezabavan mi je to champion za igrat.
I ja čekam, najavljeni je hammer buff, tako da ćemo vidjeti. Čuo sam (to bi mi ti stari lisac mogel više reći) da je kad je došao mogao bio toliko op da je već na lvl 1 mogao s Q FB napraviti... Tako da mu se veslim

EDIT: Je li to već 3.8 patch došao?

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 12.06.2013. u 12:07.
Mommistake je offline   Reply With Quote