View Single Post
Staro 11.06.2013., 19:11   #2856
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Bullet1 Pregled postova
Barem bude ličio na suvremeni OS sada... nekim dijelom.
Kada naprave da ti se uređaj otvara kao removable storage kada ga štekneš u komp, onda možemo pričati o nekoj jednostavnosti. Što je minimalizam i jednostavnost Appleu? Spojit se na usrani iTunes i čitat upute how to fill the music on your jaFon? Dobijem bar jedan takav upit tjedno što je živi dokaz komplikacije istoga.
Nisam hejter Applea da se razumijemo ali pričat kako je nešto inovativno, revolucionarno a imat isti šit samo što je od druge životinje je sve, samo ne to.
Prvi put da mi se sviđa nešto na iOSu (minimalizam) ali i dalje mi nije dostojan zamjene za Android pogotovo uzevši u obzir čekanje na jailbreak da bi mogao nešto "normalno" radit na njemu.
To je sjebano (i meni je trn u oku), ali definitivno žele sve priko iTunesa integrirat i da je na kraju lakše za kupit. Plus kod njih je teže neke stvari izvest pa je zbog toga i dobit već, što zbog muzike što zbog aplikacija. I na kraju kad san sve proša vratio san se na iOS (WP je odličan, ali nema još sve aplikacije), koji je fluidan, a sada i minimalistički stiliziran... Meni iskreno samo fali ono šta droidi imaju a to je 4.5+" ekran.
Baja 001 je offline