Citiraj:
Autor L31
Poz,ima li tko kakvih iskustava s prestigiom 4500?
vidio sam da je trenutno njihov najbolji model,bar tako kazu,pa pitam jel se isplati to uzimat?
|
Evo ja cu se malo zrtvovat ali to ne znaci da ne trebas malo prelistat prijasnje postove, dapace.
Ja ima 4500 (prvi model znaci proc na 1 GHz) i generalno sam jako zadovoljan (koristim ga cca od nove godine ako se ne varam), ekran dobar, android tj OS dobar nema stucanja, mozes telefonirat

, ja koristim mozillu kao osnovni veb preglednik i skroz sam zadovoljan, ako koja stranica stuca upalim krom.
Vrti HD filmove bez problema (MX player), moze cak i preko wlan-a povuc film, spaja se na wlan bez problema bilo doma bilo na poslu bilo u kaficu, meni je velicina samog uređaja ok tj. za moje duge prste, nije pretezak, a ni prelagan tako da ga osjecas u ruci.
Sta se kamere tice tu se necu izjasnjavat jer meni ako kamera nema objektiv od barem 2 kila onda nije kamera, tako da ove smijurije sa okom objetiva od par milimetara ne uzimamam uopce ozbiljno, bile one od ajfona, samsunga ili nekog treceg.
Uglavnom za te novce najbolji aparat na nasem trzisu, mozda, ali samo mozda bi treba pogedat Alcatel One Touch Idol, on je slicnih specifikacija, nisam ga niti u ruci drza pa se necu puno izjasnjavat, jedno sta mi se kod alcatela ne sviđa je to sta se ne moze mijenjat batreija + ne znam koliku garanciju daje alcatel.
Prestigio ti daje dvije godine garancije sta je po meni odlicna stvar a bome i postena.
Eto to je to ukratko vici ako te sta jos ili detaljnije zanima.
ps- naravno da baterija nikad nije dovoljno napunjena

pps- ja imam instaliran "Nova Launcher" koji ubrzava i dodaje par điđa-miđa izgledu desktopa i opcenito dodaje neke opcije operativnom sistemu, tako da za moj gust sve radi dovoljno brzo.