View Single Post
Staro 10.06.2013., 21:09   #8
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Onda cu vjerojatno sutra ujutro narucit Sidewinder x4.
Ovaj Razer me kostao cca 150 kn manje (novi) no ipak mi je vaznije da mi tipkovnica odgovara jer ne bi zelio imati losu tipkovnicu s obzirom koliko vremena provedem pred njom.
Sidewinder x4 mi nekako vise ulijava povjerenje, a recenzije koje citam za Arctosu i nisu bas najbolje (steta).

Jos jedna tipkovnica mi je dobavljiva za dosta male novce, SteelSeries Shift, ali mi ima toliko ruzan natpis "Shift" da je to koma.
Ocito nisu mogli ruznije to izvesti, steta jer mi sama tipkovnica izgleda ok i izrada je koliko vidim odlicna.
Jedino ako Shift odskace kvalitetom (na bolje) od Sidewindera x4, onda bi mozda cak i mogao zazmirit i na taj natpis "Shift".

P.S.

Trebam sada napravit narudzbu i ocito opet svi malo kiksaju sa Sidewinderom no izgleda da ih ima Protis.

Moze mi jos netko reci kakva bi bila tipkovnica SteelSeries Shift jer ako ja bolja/kvalitetnija od Sidewindera, mogao bi zazmirit na uzasan dizajn onog njihovog natpisa "Shif" (a je ruzan u PM! LOL):

Hvala ekipa!

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...

Zadnje izmijenjeno od: win32. 11.06.2013. u 11:03.
win32 je offline   Reply With Quote