10.06.2013., 19:52
|
|
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Autor X-Plosiv
O tome imam i ja raspravu, u S2 to mi je bio first item uvijek, a sada idem na Haunting Guise, jer s tim + sorc boots + ako imaju 2 ap abyssal ja radim praktički true dmg...
|
Budem ju baš danas isprobao sa takvim buildom.
Citiraj:
Autor X-Plosiv
Gledaj, čak i u goldu ja je uzmem čak iako oni imaju Ali/trist/syndru u timu jer znam da ću uspjeti izbaitati..jer se radi npr o ovome:
1. Ja sam danas bio Kassadin, i moj Q interrupta njen ulti. U teamfightu ako ja bacim Q, a ona je dobra (kao ova danas), onda ona neće zaultati dok ja ne izbacim Q. To je i pokušavala napraviti, ali onda sam bacao sve osim Q (nastackao sam R prije teamfighta, pa je to bio veliki dmg), i uspaničila se i kada je krenula ultati ja sam pretisnuo Q.
Tristana, Ali...svi će oni iskoristiti interrupt za ult kako bi napravili veći dmg, jer se ekipa uspaniči..to je najveći problem, ekipa krene teamfight i svi žele baciti sve što imaju, a onda dobra kata samo čeka da prođu CC koji je mogu sjebati i skoči unutra.
|
Ma skroz to razumijem, pa i ja kad tako čuvam neki cc za nekog champa se totalno uspaničarim jer mi cijeli team sve troši da bi preživili i pobjedili fight a ja ih samo gledam i naravno to me natjera da potrošim spellove u nadi da se taj champ ipak neće pojavit na kraju. To je jednostavno tako i stvarno treba imat strpljenja i živaca da tako čekaš dok je tf u tijeku.
Citiraj:
Autor X-Plosiv
Sada je pritisak da pobijedim par, kako ne bih pao u Gold 3. Ali meni je draže ono što su gejmovi sve kvalitetniji...prije koji dan započeo 0/5/0 na botu s Varusom...farmao je vrhunski, ali oni su imali 3-4 gank man itd...nitko mi nije rekao niti a, samo jedan rekao "silence and play"...ja se nafarmao kao stoka, došao je late game, ja ušao unutra s Botrk+ie+lw+runaan i triple i winali
Općenito, samo igram i ne rejđam, ako izgubimo, izgubimo...3 puta smo samo throwali u zadnjih 3 dana....to su 3 gejma iz promocija
ali sve više vidim platinum 5 / silver 3-5 premade...to zna zeznuti koncepciju cijelog meča
|
Ma naravno, kao i kad si u kvalifikacijama, neki strah te obuzme i odmah nisi isti igrač.
Daj mi reci kako se zove "stručni" naziv za to kad adc koji fajla early ode na solo farmanje i vraća se u late-u kao životinja?
Citiraj:
Autor Mommistake
Ja obožavam protiv kate, ako igram dianu mid.. Samo šparam E za njezin ulty i GG 
Ako ne igram dianu, onda molim boga da je noob
A šta se tiče Hexa, čak ni pro-i nemaju pojma da ili ne 
|
Ma i ja volim ali kad sam ja protiv nje na midu jer uvijek uzmem svog Kennena protiv kojeg ona nemože prdnut.
|
|
|