View Single Post
Staro 10.06.2013., 14:09   #353
The_Void
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor Toorop Pregled postova
E brko, dao bi ti ja, ali sam ja to gledao na jutubu, tj. nešto je bilo s ferarijem kako je on došao u ferari da vozi u nekoj nižoj formuli i onda je neki tip (krema, u uredu ko moja kuća) rekao kao da se nada da će u bližoj budućnosti kobayashi voziti za njih u f1
Kobayashi je samo imao priliku testirati ferarijev bolid na nekoj priredbi u moskvi, nije uopce vezan ugovorno s ferarijem. Nagadja se da bi se mogao vratiti u f1 2015 jer se ocekuje da ce se i toyota vratiti nazad zajedno s hondom (honda s mclarenom jel a toyota kao lexus)

Nakon monaca i uspavanke konacno zanimljiva utrka i kvalifikacije. Alonso uspjeva izvuci max iz bolida ali vettel svaku utrku odmice po malo . Sljedece sezone ce konacno biti dozvoljena testiranja tokom prvenstva pa bi se forma ekipe mogla brze poboljsavati. Nadam se da lotus polako ne posustaje nego da su imali samo losih par tjedana

Po meni su sve kazne ok bile samo bih van der gardea jos kaznio dosta novcano zbog onoga sto je uradio webberu kao i onoga sto je blokirao vettela (ne sjecam se tko je bio ali izgubio je 2-3 sekunde u jednom krugu)

Zadnje izmijenjeno od: The_Void. 10.06.2013. u 14:17.
The_Void je offline   Reply With Quote