View Single Post
Staro 10.06.2013., 09:42   #1
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Sidewinder x4 vs Arctosa

Trebam odabrat neku jeftiniju tipkovnicu koja bi sluzila iskljucivo za igranje no kako imam ogranicen budzet, tako mi je odabir pao na ove dvije tipkovnice (pogotovo jer mi se Arctosa nudi za manje novce od Sidewindera x4).

Dosta dugo sam koristio G15 rev2 i s istom sam bio uistinu zadovoljan, ali vrijeme ju je imho pregazilo i probao bi neku drugu tipkovnicu.
Za Logitech modele koji su mi ok nemam love, pa mi je izbor s obzirom na dudzet od max 400 kn jako suzen.
Isao sam na ova dva modela pa trebam vas savjet koja od dvije navedene tipkovnice je bolja za igranje?
Pozadinsko osvjetljenje mi npr. nije problem, kao ni US layout...samo mi treba neka ok tipkovnica do te odredenod iznosa.
Po vasem iskustvu (osobe koje su imale/imaju/isprobale), koja od navedene dvije tipkovnice je boljai zasto?

P.S.

Ako sam nesto zafulao oko teme, molim admine/modove da se ne ljute i premjeste ovu moju temu negdje drugdje.

Znam za ovu temu, ali ona je malo van kategorije za 100/200 kn pa zato postam novu temu.

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote