View Single Post
Staro 09.06.2013., 01:13   #332
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007

Pokusavam sto manje ubiti,svugdje samo omamim ekipu,nisam ubio Pavlova niti onog njegovog glavonju u spremistu vagona/vlakova,skinuo sam Nosalise onom bossu prije Polisa sa ledja,ne ubijam kad ne treba i opet nisam dobio

gledam svugdje da dobijem moral points,dam streljivo prosjacima,cak po 3-4 metka,poslusam price stanovnika stanica pa cak i neke morbidne

meni jedino nije jasno,znaci na povrsini se ne moze disati radi radioaktivnih cestica i zagadjenog zraka,dok u spremistu vagona/vlakova mozes iako su prozori porazbijani i rupe u zidovima ? cak i kad ona ekipa odlazi,otvore vrata hangara sirom otvorena,ja stojim kraj toga i zrak ulazi unutra i Artyom normalno dise dok ako izadje vam krepa za 5 sekundi
Ako ne znaš, imaš na metro wikia, moral points list. Ja sam ih dopisao pun klinac koje sam sam otkrio za last light. ali to je ono, guide for noobs no, barem ćeš dobiti good ending. Slobodno ubijaš, samo ne civile koji rade za komunjare i reich i ne one koji se predaju. Ostale komotno. I ne smiješ imati gubitak moral pointa.-->
Citiraj:
Autor blava Pregled postova
3 put presao i ne mogu dobiti good ending.
Sta krivo radim ?

Pokusavam sto manje ubiti,svugdje samo omamim ekipu,nisam ubio Pavlova niti onog njegovog glavonju u spremistu vagona/vlakova,skinuo sam Nosalise onom bossu prije Polisa sa ledja,ne ubijam kad ne treba i opet nisam dobio

gledam svugdje da dobijem moral points,dam streljivo prosjacima,cak po 3-4 metka,poslusam price stanovnika stanica pa cak i neke morbidne

meni jedino nije jasno,znaci na povrsini se ne moze disati radi radioaktivnih cestica i zagadjenog zraka,dok u spremistu vagona/vlakova mozes iako su prozori porazbijani i rupe u zidovima ? cak i kad ona ekipa odlazi,otvore vrata hangara sirom otvorena,ja stojim kraj toga i zrak ulazi unutra i Artyom normalno dise dok ako izadje vam krepa za 5 sekundi
Ako ne znaš, imaš na metro wikia, moral points list. Ja sam ih dopisao pun klinac koje sam sam otkrio za last light. ali to je ono, guide for noobs no, barem ćeš dobiti good ending. Slobodno ubijaš, samo ne civile koji rade za komunjare i reich i ne one koji se predaju. Ostale komotno. I ne smiješ imati gubitak moral pointa.
Brko je offline   Reply With Quote