View Single Post
Staro 08.06.2013., 22:56   #1935
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Bezecinho Pregled postova
Od prije 3 tjedna posjedujem LG Optimus G. To mi je ujedno i prvi LG mobitel, te iako sam bio dosta skeptičan prema njemu, mogu reć da sam u potpunosti zadovoljan sa njim.

U protekle 3 godine sam izmjenio nekih 10-ak telefona i svakom bi pronašao neku manu, evo ovaj LG radi jako dobro, izrada je kvalitetna, ekran savršen, čak ni kamera nije loša, a baterija prosjek klase. Najviše od svega me fascinira brzina i fluidnost 4.1.2 androida. Prije njega sam imao Galaxy Note, Galaxy S3, i Xperiu Z, no na LG-u sve radi brže i fluidnije, a na XZ se nisam mogao nikako "sastati" sa tipkama unutar ekrana :S

Vidim da ih nema baš puno pa ak nekog nešto zanima može me kontaktirati...
Cisto da potvrdim ovo. Strasan mobitel, sve radi odlicno,brzo,ui je fancy i radi bolje od mog bivseg sgs3. Samo da napomenem da je mob prekrcan pozivima porukama i sta ja znam cega sve nema u njemu. Preugodno iznenadjenje. Instant pristup svemu. Kamera je mozda malo slabija od konkurenata ali jako malo slabija i slika jako dobro po noci. Zao mi je sto je otisao iz mojih ruku i vjerujem da uskoro u moj dzep.
spawn je offline   Reply With Quote