Dok dio ekipe sa 170hoda

pići po kikiriki 18-20, ja XCjaš danas odradio 57icu sa spuštenim sicem.

Iako se to kosi s mojim svjetonazorom i iako sam izdao sebe i karbonsku sic stangu, sviđa mi se!

Preporod i lakoća postojanja.. u jednom trenutku pomislio sam da sam Superman, samo deri po strmini.
NO ubrzo sam se skulirao i smanjio doživljaj.. bolna rebra, podlaktica i cepanica podsjetili su me da ne izazivam srecu previše.
Inaće, uspon je danas bio duplo blatniji nego jucer, a jucer je bio blatan!
Nobby Nic drži da to nije normalno, uz malo driftanja penje sve ko po loju.

Blato i NN moji su drugari (ili kako bi rekao Branko kockica - RATATATIRA).
Generalno, nakon današnje vožnje, bilo što osim Nobija, bila bi cista glupost. Nobiji bu nakupili dug staz kod mene, jedino event kad zapeče po ljetu i Sljeme se sasuši, možda stavit Ralpha (kako stvari stoje s vremenom ove godine -teško). Baš me briga što je Nobby mekan ko putar i što sam zadnjeg stanjil već na pola, gripa ima za izvoz!

Već sutra naručujem novog (starog stavljam iza - novi naprijed, a stari zadnji ide na BM).
Na Leusteku uz standardno blatni dio iznad klupica, zahvaljujući šumariji, pojavio se novi "moment" 300tinjak metara prije odvajanja za Runolist.
[edit]
Danas nisam lupio ni jednu sliku, al je zato Okruglica škljocnula grupnu pred Lugarnicom.

btw. cestitam na novom Enduru!
Evo, da ne bude baš cijeli post bez slika i da budem dosljedan sebi

, stavljam jučerašnjih par.
Spomenuti (novonastali i ubuduće ustaljeni) blatni dio Leusteka.
Jucer sam krenuo na 57icu i odmah se na pocetku zajebao, pa umjesto da spičim ravno dolje, plavušan skrenuo desno i spojio se na 52ku.. + kasnije ogromna greška. Na 2/3 staze odvojio sam se s 52 lijevo na Šestine (jer mi se žurilo).
Najužasnije razrovana staza od šumarije s kojom sam se do sad susreo (mogla bi biti 12ica ili 13ica).
Blatan ko svinja izbio sam na cestu ispred Lugareve kućice.. malo prije Kraljičinog zdenca.
podrezani ikscejaš
putevima Đoni Dira
Lugareva kućica
Aj živili