View Single Post
Staro 08.06.2013., 21:08   #33597
Mitsuoka
Samsung Mob!ler
Moj komp

Mitsuoka's Avatar

Datum registracije: Mar 2012
Kako je murini i meni jučer bilo dobro
Suncem okupan Split je 10 minuta nakon našeg dogovora postao ratna zona, crno nebo, blješti na sve strane, padaju bombe....
Sakrili se u kafić, pričekali da sve to prođe, usput saznali da je u gradu bilo još gore i da se održavao plivački miting kroz Dioklecijanovu palaču.

Pohrani.com

Nakon toga, smo vozili malo trim stazom, koja je bila ekstremno zabavna ovako vlažna i prazna. Taman za zagrijavanje.
Pohrani.com Pohrani.com

Nakon nje, uspon do vrha, gore se sve očistilo i dočekalo nas plavo nebo i pokoja zraka sunca. Dolje Đirometom (meksikankina1), preko vlažnog i tvrdog terena, proklizavanje preko kamenih sika, hvatanje suhozida u brzini kako se ne bi prilijepio po oštrim rubovima kamenja, zabava NN.

Laganini put Južne, pokušaj izvođenja wheelia, zajebancija, etc. Na Južnoj led, koji pucketa pod kotačima, blato (jedina zemljana staza na Marjanu), proklizavanje, moja glava i pola mene u blatu... Murina ziheraš laganini iza mene, ja se kližem, zabavljam u šikanama driftajući, vrh luđe Na kraju, Marjanske skale, mokre i sklizave, a poprilično duge. Kočiš, ideš samo brže.... ludnica. Lagano zapadnom obalom do ACI marine oprat bikeove, pogledat 90m jahticu sa hrv. zastavom, koja u svojoj utrobi skriva 4x Cannondale MTB top modela.
Pohrani.com Pohrani.com
Mitsuoka je offline   Reply With Quote