View Single Post
Staro 08.06.2013., 17:40   #1933
raliSHA
Premium
Moj komp

raliSHA's Avatar

Datum registracije: Feb 2010
Već se tjedan dana igram s novim S4

fascinira me koliki je to u stvari skok sa mog ranijeg sasvim pristojnog Eva 3d...ekran je fantastičan, konačno su kad se namjesti i boje na amoledu realne , ne vide se s obzirom na gustoću nikakvi nedostatci pentile rasporeda.
Vrlo sam pozitivno iznenađen baterijom koja uz moje korištenje izdrži 50tak % više nego na starom mobu što mi je fascinantno s obzirom na razliku u veličini ekrana i općenito snazi hardvera. s druge strane ne sviđa mi se što je čak i prelagan po mom ukusu i dosta klizav u ruci. dvoumio sam se između s4 i HTC1 ali je removable baterija i sd kartica na kraju presudila.
Također, kamera je daleko najbolje što sam ja do sada vidio na mobitelima (u uvjetima relativno pristojnog osvjetljenja).

fensi điđe sam odmah sve pogasio, samo bi mi pilile živce i bateriju, koristim samo tu i tamao double window i daljinski koji radi super i odmah mi je pohvatao sve uređaje.

Tw mi je bezveze pa je instantno stigao apex, isto tako i swiftkey, a vjerojatno ću mijenjati i dialer jer je za svaku akciju potrebno klik 2 više nego na ijednom androidu koji sam koristio do sad.

Još malo pohvala, boot je brutalno brz, kao i brzina spajanja na wifi i data. Brzine su također vrhunske, ja sam na tomatu pa nemam još 4g ali i na h+ sam vidio brzine od preko 20/5 Mbps.

sve u svemu i u konačnici vrlo sam zadovoljan.
raliSHA je offline   Reply With Quote