Citiraj:
Autor buljo
Odigrao sa njim jedno 300 partija i još uvijek se nisam naviknuo na njega, jedino sam čim se ne slažem je da puni dugo, 11 sec nije puno za takav top.
|
95% igraca koji voze T34 su njubine na kvadrat (neukljucujuci tebe, recimo

), recimo kad igram na 2 acc s IS, tier 7, obavezno imam svaku drugu partiju jedan T34/LOWE/Type59 u timu koji su na vrhu hranidbenog lanca, i obavezno odigra gore od mene, u 50% slucajeva nepogode nikog tj. 0dmg po partiji, s IS reload mi je oko 15sec na T34 11sec, a o razlici u topu da i nepricam. Jednostavno, gold tenk ne garantira da je igrac dobar, nego samo da ima viska € koje nezna pametnije potrositi, u svakoj partiji se trudim pruziti najvise sto mogu, ako vidim da ekipa glavinja po mapi, trazim neki mrtvi kut gdje se mogu sakriti, ako je moj tier ili tier veci, nije problem, 1vs1 sam tu negdje, jos ako ima neki kamen di se mogu sakrivati, moj je...
video od moje zadnje odigrane, cim ima u timu Lowe i T34 znam da nam se nepise dobro, a u nasem timu i Type 59 (reload malo preko 7sec, tenk za ubiti, ali dzabe), nisam ni ja neki igrac ali s GOLD tenkovima u timu drasticno se povecava mogucnost poraza, u videu i u protivnickom timu 3 GOLD tenka, isto ni za k***c ali su imali raspolozene suigrace
edit:
a ovaj mali PzIV me iznenadjuje, nakon 0/5 pobjeda sad sam lagano dosao na prosjek, 55-60% pobjeda, ali sto sve moram radit da bi pobjedio, ekipa: udari me lopatom, ali tu je jedan njubek koji spasi stvar:
video
Zasto igram vikendom ?? nije mi jasno ?!?
edit2:
radi ovakvih partija:

je svaka 5 pobjeda, al je makar dobra,
video ,obozavam igrati partije gdje suigraci prate sto i kako, i sto je najvaznije, gledaju minimapu
edit3:
ELC kralj ... zadnji komentar na chatu je zakonnn ....
video
edit4:
Vikend je, pa ljudska glupost nema granice, krene partija, 11 na jednu stranu, nas dvojica ljevo, sjedim, slusam radio, kontam da pusim sad bi zapalio jednu .... kraj partije, zadnji sam poginuo od cijelog tima, i jos prvi po nanesenoj steti .... fascinantna igra je taj WoT :