Citiraj:
Originally posted by v3ky
Dobit ces refund od Gainward? Pa to su onda dobre vijesti
|
Nisam upotrijebio rijec 'od' neg 'za'. Ko sto Pajo kaze, dobit cu refund od ducana di sam kupio (komplett.ie).
Inace, kad se sjetim .hr i kad to usporedim sa komplett-om, mislim, nebo i zemlja...
Vec sam bio stvari mijenjo (vraco jer nisam bio zadovoljan) kod njih (komplett), i osim full refunda, prosli put sam dobio i diskontne cijene (usparo sam cca 80 Eura na Ploci+Proceoru+Memoriji). Sve da customer bude happy...
U ponedjeljak sam im (komplett-u) poslo zahtjev za RMA, odnosno iso sam pitat jel mi oce dat pare umjesto jos jedne Gainward-ice. Javili su se tek u utorak (javio se glavni manager za .uk i .ie sa isprikom da mu je adjutant bio bolestan u ponedjeljak i da na mom slucaju radi troje ljudi). Naravno odma nakon tog mi se javio i adjutant (takodjer s isprikom), i preuzeo je RMA direkt na sebe (Da se izbjegne 'birokratska' guzva i da sve bude brzo sredjeno). I, sve je bilo sredjeno u 5 minuta - sam zato jer se nisu javili u ponedjeljak.
A sad se sjetite nasih ducana u .hr i onih nadrkanih baba koje morate uvjerit da vam nekaj ne radi...
E da, zaboravih naglasit da je komplett onlajn ducan (fizicki u norveskoj) tak da kompletna komunikacija ide mejlom.