View Single Post
Staro 20.11.2002., 12:39   #67
sbp
PC Ekspert

Datum registracije: Sep 2000
Citiraj:
Originally posted by v3ky
Dobit ces refund od Gainward? Pa to su onda dobre vijesti
Nisam upotrijebio rijec 'od' neg 'za'. Ko sto Pajo kaze, dobit cu refund od ducana di sam kupio (komplett.ie).

Inace, kad se sjetim .hr i kad to usporedim sa komplett-om, mislim, nebo i zemlja...

Vec sam bio stvari mijenjo (vraco jer nisam bio zadovoljan) kod njih (komplett), i osim full refunda, prosli put sam dobio i diskontne cijene (usparo sam cca 80 Eura na Ploci+Proceoru+Memoriji). Sve da customer bude happy...

U ponedjeljak sam im (komplett-u) poslo zahtjev za RMA, odnosno iso sam pitat jel mi oce dat pare umjesto jos jedne Gainward-ice. Javili su se tek u utorak (javio se glavni manager za .uk i .ie sa isprikom da mu je adjutant bio bolestan u ponedjeljak i da na mom slucaju radi troje ljudi). Naravno odma nakon tog mi se javio i adjutant (takodjer s isprikom), i preuzeo je RMA direkt na sebe (Da se izbjegne 'birokratska' guzva i da sve bude brzo sredjeno). I, sve je bilo sredjeno u 5 minuta - sam zato jer se nisu javili u ponedjeljak.

A sad se sjetite nasih ducana u .hr i onih nadrkanih baba koje morate uvjerit da vam nekaj ne radi...

E da, zaboravih naglasit da je komplett onlajn ducan (fizicki u norveskoj) tak da kompletna komunikacija ide mejlom.
sbp je offline   Reply With Quote