07.06.2013., 23:56
|
|
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Autor migmo
T34 je dobar zbog svojega topa. Sve ostalo na njemu je loše. Ali taj top je dovoljan da mu da oznaku "Dobar premium tenk". Da li vrijedi toliko zlata? Nikako. Niti jedan premium tenk ne vrijedi 50% zlata koliko košta, no to je druga tema.
Meni osobno najveća mana mu je: tenk nije zabavan za igrati. A najviše zato jer je spor ko mrtvi puž. Sporo vozi, spooroooo se okreće i hull i kupola, sporo puni, jaaako dugo nišani... zatim hull nema nikakav armor, ima weak spot na vrhu kupole za kojeg su već i siemke saznale, 1000 c. po granati, skup repair, visok match maker... Prosječno bez premiuma zarađuje nekih 35k čistoga (15k +/-), ali za to moraš dosta damagea napravit. Bez premiuma nekih 60k čistoga mu je neki max., i to ćeš odigrat vrlo rijetko. Za dobru zaradu treba dobro znati igrati sa njime. Dobro se postavljati - hull down, pazit da te ne gađaju u weak spot na kupoli, imati zaklon od artija, imati osigurane flenkove, dobro ciljati na daljinu, biti strpljiv i anticipirati događaje na mapi, biti aktivan koliko je to moguće, nikada ne biti sam nigdje. Moraš biti pažljiv i truditi se da napraviš neku bolju zaradu. Stvarno jedina svjetla strana mu je šta ako znaš gađati, skoro pa i nema šta nećeš probiti, i eto to te uveseli kad streseš desetku za 400hp-a.
Da sada kupujem premiuma, bio bi u dilemi, jer nema baš nekih zabavnih tenkova u ponudi a da dobro zarađuju (tier 8). Vjerovatno bi kupio ili francuza ili IS6 zbog njihove mobilnosti, jeftinog održavanja i match makera. Ali njih nisam vozio pa neznam da li bi i to bio dobar izbor.
p.s. Ja bi svakako prodao SP za golde, taj tenk je vrlo loš naspram drugih premiuma po mom mišljenju.
|
Odigrao sa njim jedno 300 partija i još uvijek se nisam naviknuo na njega, jedino sam čim se ne slažem je da puni dugo, 11 sec nije puno za takav top.
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///
/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///
žmnpp
|
|
|