View Single Post
Staro 07.06.2013., 19:19   #262
Rade0n
Guest

Datum registracije: Jun 2012
Citiraj:
Autor Interpol Pregled postova
Jeftini možda jesu (ne i najjeftiniji), ali usluga i nije nešto. A dalo bi se i o tome kako je sve što je na sajtu dostupno. Muljali su me tjedan dana i na kraju odbili prodat artikal koji je plaćen po cijeni s weba i po njihovoj ponudi. I onda su još bili drski preko mejla. Zato je i išla prijava DI-u, koja je riješena pozitivno.

Ne bih više ništa uzeo kod njih sve i da jesu najjeftiniji
Pa ok, 100 ljudi - 100 različitih slučajeva, ne bi ni ja na tvom mjestu kupovao da su mi to napravili, ali da im je to praksa da tako posluju kako ti kažeš ja sigurno ne bi tamo kupovao, a trenutno imam nekih 50-60 kupovina kod njih i ne mogu se požalit na ništa.

Citiraj:
Autor mbozick1 Pregled postova
Samo malo, kupio sam komplet slozeno računalo kod njih. Znaci to računalo po mojem se sastoji od dijelova 3,4 različita "ovlaštena servisa". Ako oni nemaju servis i ne mogu utrvditi sto je točno od dijelova neipsravno, ja to šaljem kojem točno dobavljaču od tih 4? Nema baš smisla to što pišeš :S
Ako si kupio sve komponente PC-a kod njih, onda si za svaki dio dobio njegovo jamstvo.
Ako nešto ne radi onda ti sam trebaš utvrditi koji dio ne radi i poslati samo njega na reklamaciju, sve je posebno.

Druga stvar je ako kupiš njihovu gotovu konfiguraciju koja ima univerzalno jamstvo i plombirano kućište, onda šalješ cijelo kućište.
Rade0n je offline   Reply With Quote