Citiraj:
Autor bego2
Rezervirao nekidan ruter u Linksa, dobio kroz pola sata mail u kojem pise fino da je rezerviran do ponedjeljka, i reko idem danas po njega. U životu nisam doživio takav odnos između kupca-prodavača, koja pristojnost, jos pita jel trebate pomoc, čekao u redu na kasi i žurilo mi se, pitam ovog tko mi je dao ruter jel ima koga da dodje na drugu kasu da mi se žuri i frajer kaze idemo gore pa ćemo gore rijesit, pusta me da idem ispred njega. Bas ali bas nikad nisam doživio takvo poštovanje ni u jednoj trgovini. Jesu malo skuplji ali to nije strašno, jer vise vrijedi ovo poštovanje prema kupcima nego tih par kuna što bi uštedio. Links ftw
|
Upravo zato i mislim da je cijena opravdana...radije dat 20-30kn pa da mi netko kaže "Ugodan dan" i "Hvala i dođite nam opet" nego kad uđem u shop- lik mi kaže "Reci???". Kao da smo zajedno ovce čuvali.
Također dosad s njima samo ok iskustva. Prije par mj reklamirao VGA i dobio novu u roku 2 tjedna. Za razliku od HG-a gdje sam 50 dana čekao novi proc- koji je jako teško testirati dali je ispravan (doslovno kao žarulja- umetneš u soket i ili radi ili ne radi. TOČKA).
A HG fala bogu drži cijene ko da će mi i ručak pripremit dok čekam na kasi.