View Single Post
Staro 28.06.2005., 05:49   #30
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Originally posted by Zond doduse u tim godinama da kazem "pusis svaka sranja". Iz tih godina mi je najvise ostao Sean Connery

Ako gledas ili citas bilo koji razgovor Brosnan-a, nikad (!) neces cuti niti jedan spomen na Daltona. Zanimljivo za nekog tko je tako "los" bilo bi relativno lako graditi "karizmu" na istom podatku.

No, ne usudi se, nikad nisam nasao ijedno slovo u kojem je spomenuo Daltona u relaciji nasljedjivanja filma od njega, ne.

Spominje sa kao da je on nastavio iza Moore-a, a Dalton nije postojao.

Druga interesantna stvar je mrznja i gnjev koju je Sean imao kasnije prema Albertu i zato ga se i otarasio sa Moore-om.

Sean je optuzivao Alberta da ga potkrada i da vara na zaradi i honorarima (isto dokumentirano) bili su u cestim svajdama.

Zato je (ne mogu se sjetiti imena) bivsi suradnik a tada neprijatelj od Alberta koji je snimio smece pod imenom (koji nema EON licencu kao pravi 007) "Never Say Never Again" u kojem je Sean paralelno snimao protiv Moore-vog "Octopussy" Dok je Octopussy bio krema produkcije i lokacija i super elegancije Moore-a (bez obzira na crtani film tretman Bonda) u "Never Say Never Again" Sean se obrukao i jos mu je prisjeo kad je sam shvatio da je bio prestar + jadni motivi za isti. Navodno mu zato iz inata nije dosao na sprovod, dok su drugi bili busy-irani (valjda)

Prije nego sto je Dalton odleprsao, radni naslov je trebao biti "
"The Hilderbrand Rarity" pa kasnije Warhead 2000 ( sugestija US producenata) tek je kasnije dosao GoldenEye.

Tri tenora

Dva tenora i uljez.

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 28.06.2005. u 07:25.
Visage je offline   Reply With Quote