Uf kakva živina, eXtra

.
Ima kod mene na selu fazana, pa ako ne'ko o'će da vježba...mogu ja ufatit jednog, ide fol da se žito zaveže na flaks i onda fazan gladan naleti i potegne žito i uđe u grlo, a takva mu fizionomija da se odmah zatvori grkljan i tako se upeca, mi samo dođemo i u lonac

. U našem slučaju kada ufatim fazana, okačit ćemo nekom na ruksak žito
Danas Sljeme NN: Enduro MIRta, Nik, Mic, Dado i ja. Bila je premijera novog speca, da da, i MIRta je specijalizirana sada, i to tako ga tera uzbrdo da nas je par puta terela: "'oćemol?"
Dole 57, gornji dio je pegla, a od sredine kreće vlažno lišće, korjeni i kamenovi vlažni NN, u šumi crne naočale po tmurnom vremenu stvaraju osjećaj tunela...brrrrrrr, tako me bacilo ozada jer nisam vidio, k'oda me ne'ko čekićem pogodio u zadnji točak, ali samo gas i izvuko sam

.
Pravi vozači su jumpali po onom skoku, par puta (Nik i Mic), vlažan prilaz između korjenja, desni zavoj i stvarno je muka pravo ući u liniju, zadržat brzinu...majstori
Sutra bi opet na Sljeme, start sa tunela da je najkasnije do 13h. Ako ima koga, bujrum! Ujutro mi prerano ovo sa ranoraniocima...
P.S. e da, MIRta ima novu boju kose, pa kad je vidite...mislim da negledate samo u bajs, već ono kao: wow, ej crvena ti glava, tj kosa