Tema: H1 Telekom
View Single Post
Staro 06.06.2013., 20:22   #473
rossoneri
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2012
Citiraj:
Autor Interpol Pregled postova
Vjerojatnije mi je da prvih dana ni sami nisu znali šta kakvu akciju imaju Ali na H1 stranici ni u jednom trenutku nije pisalo da akcija vrijedi i za Trio paket.
znam ja da nije pisalo da za H1 trio ide akcija. Ali po nekoj logici bi trebala vrijedit ako nadoplatiš 50kn za podignut osnovnu brzinu na 20Mbps. Jer je to onda isti paket kao surf & call samo + televizija. Zato je čovjeku gore i dalo za 249kn tu akciju, i nije jedini kako vidim, evo se još jedan kolega javio da mu vrijedi akcija u trio paketu:

Citiraj:
Autor NortonCommander Pregled postova
@rossoneri, i u Trio usluzi ide 50Mbita, zvao sam ih jučer baš da ih to pitam
tako da mi je u najmanju ruku čudno i ciganski šta meni maloprije govori da nemogu nikako dobit sa trio paketom tu akciju. e pa kad je tako nećeš me dobit ni kao korisnika, jer je jedini razlog zbog kojeg bi preša kod njih brži net nego na bnet-u kojeg imam... a da uzmem paket od 20Mbps (tako samo napišu iako neću dobit full brzinu) njemu je minimalna brzina 14, a već imam 12 pa mi se ne isplati nikako zajebavat s mijenjanjem operatera zbog eventualno 2-3 Mbita. Umjesto da budu pametni i kažu ok, ovaj osim paketa od 200kn u kojem vrijedi akcija želi uzet još i tv, pa mu za 250 možemo i pustit 50Mbps kao i ostalima, oni me škartaju kakva politika
rossoneri je offline