View Single Post
Staro 06.06.2013., 15:28   #2267
Sail
Premium

Sail's Avatar

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Lik koji je mozda 15. level meni kaze da ne budem smijesan hahaha

Sretno u igranju baja sa "prednostima" tier 1 runa.
Dal je neko manji level nema nikakve veze s tim da bi vidio sto je dobar trade za prazno ako samo pogledas sto se sve nudi u shopu jer je cista statistika. To sto ti govoris bez nekog konstruktivnog feedbacka i da je razlog da netrebaju rune zato jer "je neko nub i ne kuzi jos igru" pa mu netrebaju te rune ionak uopce nema smisla.
Vjerojatno da su besplatne bi isto govorio da se ne kupuje nist do 20 jer sta ce ti to kad su t3 bog i batina, a sve ostalo drugo waste bah.
Isto, dal netko potrosio tih 300-400, nakon 20 levela ce ionako imati dovoljno IP-a za sve to sto ti govoris jer se do onda igra puno gejmova, a pogotovo onaj tko nastavi igrat nikad mu nece falit taj IP.
Takodjer nema previse veze pa makar se i samo ucis igrat i nisi jos 30, al kad ti neko pobjegne sa 5hp-a ili kad tebi ostane toliko onda se tek vidi razlika..
To je sve sto sam ja govorio, a sad neko ce se slozit, a neko ne. Stos je u tome da svako moze odluciti kak ce napravit, a ne da se nesto treba il ne treba napravit..

Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Ja mislim da je došao mali Shrek i rekao "Frende, sad je vrijeme da igramo kineski lol"
lol